Páginas

Cercar en aquest blog

dimarts, 12 de novembre del 2019

LLIBERTAT!!!

El comptador de la vergonya ens recorda setmana rera setaman l'espai temporal del presos a la presó: Jordi Cuixart i Jordi Sánchez 757 dies a la presó. Oriol Junqueras i Joaquim Forn, 740 dies. Raül Romeva, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Turull i Josep Rull, 630 dies. Ferran, Germinal, Guillem, Alexis, Jordi, Xavier i Eduard, 50 dies. Laura Solé, David Solé i Joan Tortosa, 25 dies.

CLICA PER ESCOLTAR-LO
Avui ha estat amb nosaltre en Francesc Xavier Rius Ferrús, catedràtic de Quimica de la URV, implicat amb Càritas i ens ha parlat de les activitats del Comité de Solidaritat "Oscar Romero".

Dirigits per Josep M. Gomis, membre del nostr col·lectiu, i acompanyats amb els instruimentistes Joan Boada i Lluís Fernández, al clarinet i a la trompeta respectivament, hem cantat l'Estaca.



Tot seguit hem iniciat el recorregut per la rambla lluïnt la paraula "LLIBERTAT", deixant clar i català un dels nostres objectius en aquestes concentracions de cada dimarts.

Per acabar s'han donat un seguit d'informacions sobre els actes que tindran lloc en el dacurs de la setmana i hem cantat Els Segadors.





.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada