Páginas

Cercar en aquest blog

diumenge, 19 de juliol del 2020

GONZALO BOYE ES FA DE LA 3a JOVENTUT PER LA REPÚBLICA

Dimarts, 14 de juliol, Gonzalo Boye presenta el seu últim llibre “Així estan les coses” a les set de la tarda al Passeig de les Palmeres de Tarragona. Pere Grau presenta l’acte. És membre impulsor de Juristes per la República i fa notar que és la primera presentació pública del llibre , fins i tot abans que es realitzi al cap i casal. I ho celebra. Gonzalo Boye pren la paraula i anomena els organitzadors de l’acte: Juristes x la República, Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i la 3a Joventut x la República. A l’advocat li fa gràcia que hi hagi una 3a Joventut i s’hi vol apuntar. Es pot dir que s’hi fa. I com a mostra del fet, al final de l’acte, se li regala la gorra del col·lectiu. Ell l’exhibeix  i la mostra d’una manera ben clara quan signa exemplars del llibre i quan es fa la foto amb els companys de l’ANC-Tarragona. Però entre mig desgrana durant boi tres quarts d’hora què diu el seu llibre. Per mostra, uns quants botons: 

“Molts no estan contents d’on som a nivell polític. Però som molt més enllà del que voldria [l’Estat espanyol].”

“L’Estat i el Govern [espanyols] no es troben en el mateix lloc.”[denúncia contra el Govern per ‘permetre’ la manifestació del 8M a Madrid]

“La resposta és a Europa.” “Volem guanyar per golejada.” “El suplicatori (a Puigdemont, Comín i Ponsatí) l’ha de resoldre l’autoritat competent. I, ¿quin és l’òrgan competent? Ho decidirà un tribunal ordinari de Bèlgica.”

“El Tribunal Suprem no és competent. Si no és competent,  ¿per què insisteix a ser-ho? Per quatre motius. El primer, perquè [els jutges] tenen prevista la sentència. El segon, perquè no es refien dels jutges ordinaris. Una altra, perquè s’ho han pres com una cosa molt personal. I una altra, per les tres anteriors.”

“Nosaltres tenim clar que no podem permetre que els enjudiciïn.”


LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES! RETORN DELS EXILIATS I EXILIADES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada