Páginas

Cercar en aquest blog

dimarts, 10 de març del 2020

CANTAREM FINS QUE ENS SENTIN DE TOT ARREU!

Dimarts 10 de març. La 3ª Joventut x la República s’ha trobat novament al Balcó de la Mediterrània per fer sentir la seva veu a favor de la llibertat dels presos polítics. El comptador de la vergonya desgrana d’una manera constant la ignomínia de l’empresonament injust. Vet aquí les nits que s’escolen sense parar: Raül Romeva, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Turull i Josep Rull 749 nits a la presó; Oriol Junqueras i Quim Forn, 859 nits; Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, 876 nits. No oblidem sis joves tancats al CIES que estan pendents de ser expulsats del país ni Dani Gallardo que porta 146 dies tancat. Ni tampoc els joves d’Alsasu amb més de 1.100 dies d’empresonament.La trompeta avui sola entona el Cant dels ocells.

Acte seguit Xavier Marco interpreta Tornarem (de Tomàs Santos i Borja Penalba), Lladres (Al Tall), Tot explota pel cap o per la pota (Ovidi Montllor), Companys, no és això, Abril 74, Cançó sense nom (Lluís Llach) i Tornarem (Lax’n’Busto). En tot moment Xavier ens ha animat a cantar i tots, a una sola veu, ajudats per la lletra de les cançons repartida de bon començament, hem acompanyat el cantant. El cant compartit ens empodera a seguir la lluita al carrer per dir prou a tanta persecució política de la causa republicana i independentista.


El tomb per la Rambla manifesta la nostra determinació a persistir setmana rere setmana, dia rere dia en la defensa dels  nostres ideals. En tornar al Balcó, s’ha informat que la setmana que ve hi haurà una xerrada sobre el Consell per la República, es considera una plataforma vàlida per encarrilar la lluita unitària.


El cant dels segadors ens tornar a agermanar en un únic objectiu:
LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES! RETORN DELS EXILIATS I EXILIADES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada