Páginas

Cercar en aquest blog

dimecres, 16 d’octubre del 2019

L'ENSENDEMÀ DE LA SENTÈNCIA: REINCIDÈNCIA

CLICA PER LLEGIR EL MANIFEST
Com cada dimarts hem acudit al balcó. Les marques de  la sentència als presos i preses polítics encara les duen marcades al cos. I d'això s'ha parlat. Infomació del que va passar ahir i, encara més important del que farem a partir d'ara per plantar cara  a un estat espanyol que va a marxes forçades a eliminar els drets socials i individuals, al capdavall hi perdrem tots. Les Marxes x la Llibertat cap a Barcelona que començaran dimecres, 16. La vaga general o aturada de país que serà divendres, 18 amb tota probabilitat; i, per descomptat, totes les mobilitzacions que ens arribaran anunciades puntualment. S'ha constatat la importància del que pensen i diuen els sentenciats i sentenciades sobre les penes que els han caigut al damunt. La seva enteresa moral, la seva revolta i la invitació a continuar lluitant pels  ideals de tots són un convit que no podem menystenir de cap manera del món.

Hem sentit la veu d'en Carles X. Gómez que ens ha parlat del Consum responsable com a resposta al règim del 78 i a l'IBEX 35 que el sustenta. El fet de donar-se de baixa d'aquestes empreses que donen suport a l'"a por ellos" i donar-se d'alta a d'altres que tenen una significació ideològica més propera als nostres postulats és la demostració que rebutgem el braç econòmic del règim de la transició i de la monarquia amb qui estableix una relació indestriable. 

Avui, per primera vegada, després de més d'un any de manifestar-nos, hem tingut entre nosaltres diferents mitjans de comunicació local, nacionals i estatals. Gràcies per venir a visitar-nos, però podriu fer-ho més sovint!




El tomb per la Rambla s'ha convertit en una caminada fins a la plaça de la Font on s'ha fet costat als companys que exhibeixen pancartes de llibertat presos i preses polítiques. Un Cant dels segadors verament coral ha conclòs l'acte.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada