Páginas

Cercar en aquest blog

dimarts, 11 de juny del 2019

AMB LA PLUJA

Tot hi les inclemències del temps, pluja i baixes temperatures, ens hem concentrat al Balcó del Mediterrani per continuar demanat, sense defallir, la llibertat pels presos polítics, el retorn dels exiliats i la República Catalana. Els avis i àvies de Tarragona, tant si plou com si no plou, som constants en la nostra lluita i cada dimarts ens apleguem per fer saber a tothom la injustícia que el nostre poble estar patint.

Avui ens han dirigit unes paraules persones vingudes d'arreu de l'Estat Espanyol i que fa anys que viuen i conviuen a Catalunya, terra d'acollida. Persones que sumen en la lluita i defensa diària de les llibertats del nostre poble i de la República Catalana. Elles són el Manu Amaro d'Alcaudete (Jaén), la Christina Margaretha Juanola Bosshard de Suïssa, el Jesús Castañeda de Fresneda de la Sierra (Burgos) i la Rosa Garcia de Guadalajara.

Com sempre hem cantat i ens hem manifestat per la Rambla Nova de Tarragona per fer saber a tothom quines són les nostres demandes i les nostres lluites. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada