Páginas

Cercar en aquest blog

dimarts, 25 de maig del 2021

FORTS COM UNA ROCA!

Dimarts, 25 de maig. No fallem a la cita del Balcó. Comptador de la vergonya. Carme Forcadell, 1.159 dies privada de llibertat. Raül Romeva, Dolors Bassa, Jordi Turull i Josep Rull, 1.191 dies. Oriol Junqueras i Quim Forn, 1.301 dies. Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, 1.377 dies. Pablo Hasél, 98 dies. Joves d’Altsasu, 1.652 dies. L’exili a Bèlgica es compta des de la tardor del 2017, amb els noms de Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí i Valtònyc. I el de Suïssa d’ençà del 2018. Com passa el temps! amb els noms de Marta Rovira i Anna Gabriel. No podem oblidar els prop de 3.000 represaliats i represaliades que omplen d’oprobi els anals de la judicatura i de la política espanyola.

Les notes del Cant dels ocells apaivaguen tanta vergonya. Llibertat presos i preses polítiques!

Sara Garcia, coordinadora de l’ANC de Tarragona, ha agafat el relleu d’Òscar Hijosa, cruelment abatut per la pandèmia. Ens parla dels nous reptes de l’entitat, de les activitats, de la voluntat de generar consensos entre els principals actors independentistes. Els conceptes bàsics que ha desgranat: donar suport i fiscalitzar el govern del 52%, cal un govern independent, una societat civil forta que sigui ama del carrer amb capacitat per agafar el poder, cal explicar-ho a la gent. Actes:  presentació del llibre d’Adrià Alsina, la propera presentació de l’últim de Gonzalo Boye, la presència a Barcelona el 16 de maig per demanar una entesa dels partits independentistes, promoció de la sobirania fiscal, contactes amb els grups municipals, caminades, portes obertes a la gent. Tots junts som forts com una roca! Els aplaudiments del públic coronen la dissertació. Feu clic aquí i ho podreu llegir.

 

Cantem “El meu avi”, l’havanera de Josep Lluís Ortega Monasterio. Es dona informació de l’actualitat. El cant dels Segadors clou l’acte.


IN-INDE-INDEPENDÈCIA!

LLIBERTAT, AMNISTIA, FORA LA MONARQUIA!

LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES!

RETORN DELS EXILIATS I EXILIADES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada