Páginas

Cercar en aquest blog

dimarts, 2 de març del 2021

UNITAT ESTRATÈGICA, JA!

 Aquest és el sentiment que glatia el la concentració de la 3a Joventut per la República d’avui, 2 de març. Ara toca que els partits independentistes cerquin els consensos necessaris i avantposin els interessos del país als dels partits.

Sota un cel de plom que el sol vol trencar, tal com cantava Raimon, hem sentit una vegada més el Comptador de la vergonya. Carme Forcadell, 1.075 dies privada de llibertat. Raül Romeva, Dolors Bassa, Jordi Turull i Josep Rull, 1.1070 dies. Oriol Junqueras i Quim Forn, 1.217 dies, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez 1.233. Els joves d’Alsasu, 1.568. Pablo Hasél ja en porta una quinzena. I tants dies d’exili a Bèlgica, Escòcia i Suïssa! També denunciem el prop de tres mil represaliats i represaliades. Que s’acabi la persecució de la fiscalia, dels jutges i de la policia contra l'independentisme i el republicanisme! El Joan al clarinet i el Vicenç al saxo han entonat el Cant dels ocells que s’ha clos amb el crit de LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES!

Avui ha pres la paraula el Dídac Montoliu, periodista i director de Tarragona Digital. Ha parlat del resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya i de les possibles combinacions de partits per formar govern. Ha sospesat la coalició sobiranista, per una banda i; per l’altra, la unionista. També ha fet un apunt a la política municipal des del punt de vista de la coalició d’esquerres. Ha alertat del perill de l’extrema dreta, tan present a Catalunya com a Europa. Podeu llegir el text aquí.


A continuació els nostres músics han refilat a la Presó de Lleida i tots els congregats, sota la batuta de Josep Maria, l’hem cantada. Tant de bo el cant enruni els murs de les presons i alliberi tots els presos polítics!!!
 

S’ha informat d’aspectes d’actualitat, s'ha informat que setmana vinent paralarem de la DONA ja que el 8 de març és el seu dia i s’ha recordat que avui fa quaranta-set anys de l’execució de Salvador Puig Antich al garrot vil a Barcelona i, com a torna, a Heinz Chez pel mateix mètode, aquí, a la presó de Tarragona.

El cant dels Segadors en diu que dimarts ens tornarem a veure sens falta.

RETORN DELS EXILIATS I EXILIADES!

LLIBERTAT, AMNISTIA, FORA LA MONARQUIA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada