Páginas

Cercar en aquest blog

dijous, 4 de febrer del 2021

UNA CONCENTRACIÓ ESPECIAL

 Aquest no era un dimarts com els altres, cada setmana hi ha fets o notícies que es comenten i es trepitgen unes a les altres, però aquest dimarts hi havia la sensació de buidor i tristesa per la mort de l’Òscar Hijosa. Ara fa dos anys l’Òscar i l’Ignasi que acabaven d’agafar les regnes de l’ANC de Tarragona, eren a la nostra Concentració per explicar-nos la manera d’avançar Junts cap a la Independència. La 3a Joventut seguirem per aquest camí. DEP



Vam començar l’acte com sempre amb el comptador de la VERGONYA. Carme Forcadell porta 1.047 dies privada de llibertat. Raül Romeva, Dolors Bassa, Jordi Turull i Josep Rull, 1.079 dies. Oriol Junqueras i Quim Forn, 1.189. Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, 1.205. Sempre parlem de Dani Gallardo, està condemnat a presó, però la sentència no és ferma. Recordem els joves d’Alsasu que ja porten 1.540 dies a la presó. Denunciem també l’exili a Bèlgica, Escòcia i Suïssa i les causes injustes sobre prop de 3.000 represaliats i Pedro Hasél a punt d'entre a la presó.

Després amb un Silenci emocionat escoltem el Cant dels Ocells amb el clarinet del Joan Boada.




La Rosa R. I la Lourdes van llegir el Manifest PER L’AMNISTIA I LA REPÚBLICA; TOTHOM A LES URNES, el podeu llegir fent clic
AQUÍ.

La part central de l’acte va ser la presentació del DEBAT CONSTITUENT per part de l’Agustí Valls, un dels puntals de la TACA D’OLI, de les ÀVIES I AVIS PER LA LLIBERTAT del TARRAGONÈS INTERIOR, de les concentracions dels dijous a Mas Enric i delegat territorial del Debat Constituent.      
  L’Agustí ens anima a parlar de futur, a pensar, debatre i escriure les bases per al futur polític de Catalunya.


Abans de cloure l’acte amb el Cant dels Segadors convoquem a tothom aquest proper dijous, dia 4, Davant dels Jutjats de Tarragona per acompanyar un dels nostres avis per una denúncia de VOX el dia que van venir a provocar a la nostra concentració.

Mai deixarem sol a ningú i seguirem amb determinació fins aconseguir l’Amnistia i la República.





LLIBERTAT, AMNISTIA, FORA LA MONARQUIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada