Páginas

Cercar en aquest blog

dijous, 29 d’octubre del 2020

PROU DETENCIONS! PROU ESCORCOLLS!

Vint-i-una detencions i trenta-un escorcolls fets per la Guàrdia Civil han regirat avui la vida a Catalunya en una operació anomenada “VOLHOV”. El Pere Grau aquesta tarda ha explicat el significat d’aquesta paraula: l´última batalla on va participar la División azul en terres soviètiques. Tremendo, tot plegat. Tremendíssim.

A les set de la tarda hem estat convocats a la plaça de la Font per denunciar aquest nou atemptat contra la ciutadania independentista catalana. “Això no s’acabarà mai” algú anava dient com una lletania d’aquestes que tampoc no s’acaben mai.

L’harmonia encertadíssima del Bella ciao del grup de grallers del Tecler ha encetat l’acte. El cant partisà ha posat a punt de caramel·lo els ànims dels assistents, a punt per reprendre la consciència que la repressió no té aturador i que com més acotem el cap, ens reprimiran més i més.

La presidenta d’Òmnium ha obert el parlament amb un interrogant “¿Què més ens han de fer per entendre que hem de plantar cara junts?” és a dir un crit a la unitat. Després ha llegit  el manifest unitari elaborat per totes les entitats independentistes.

Pere Grau, de Juristes per la República, en un to encès i visiblement afectat ha vingut a dir que proclamem la República quan a les eleccions del 14 de febrer els partits independentistes guanyin en vots i escons. El cant dels 

Segadors entonat per les gralles del Tecler ha clos l’acte. 

Tarragona, 28 de novembre de 2020


LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES! RETORN DELS EXILIATS I EXILIADES!

AMNISTIA PER A PRESOS, EXILIATS I REPRESALIATS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada