Páginas

Cercar en aquest blog

dimecres, 10 de juny del 2020

DESCONFINEM LA REIVINDICACIÓ

Dimarts, 9 de juny de 2020, la 3a Joventut x la República ha desconfinat la reivindicació i s'ha concentrat al Balcó a les set de la tarda. Als votants d'una setantena de persones s'ha aplegat al peus de l'estàtua de Roger de Llúria que ja es devia anyorar.

El comptador de la vergonya ens manté alerta, la repressió i la injustícia segueiX campant a casa nostra: Raül Romeva, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Turull i Josep Rull 840 nits a la presó; Oriol Junqueras i Quim Forn, 950 nits; Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, 967 nits. No oblidem els joves tancats als CIES que estan pendents de ser expulsats del pais ni Dani Gallego que porta 237 dies tancat. Ni tampoc els joves d'Alsasu amb més de 1.100 dies d'empresonament.
Hem sentit el silencia del Cant dels Ocells.

¿Què hem fet durant el confinament? Doncs, aportacions creatives: poesia, màgia, punts de llibre, endevinalles, música als balcons. Campanyes per eleborar bates i altre material per als hospitals. Campanya "Protegim els nostrs sanitaris" juntament amb ANC i Òmnium destinada a l'Hospital Universitari Joan XXIII. Iniciem "Tarragona després del confinament" a través de la qual demanem a representants de la sovietat civil, de les institutcions i grups polítics de la ciutat de Tarragona el seu punt de vista del despres d'ara. Ens responen a través de vídeos que pengem a les nostres xarxes socials.

Fem uns minuts de silenci en recordança a Georgwe Floyd, l'afroamericà assasseinat per un polícia quan el va ofegar amb el genoll al coll que no el deixava respirar. El 4 de juny tanquem la campanya "Protegim els nostres sanitaris" a través de la qual hem recollit 5.260€.

Hem assistit durant dos dimarts a la concentració unit`ria que es fa al voltant de l'estàtua dels Despullats. El Cant dels Segadors posa el punt i final a la conentració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada