Páginas

Cercar en aquest blog

dimarts, 26 de maig del 2020

TARRAGONA DESPRÉS DEL CONFINAMENT

Les conseqüències de la pandèmia imposen un canvi econòmic i social profund, i de la mateixa manera que el resultat avui no es pot aventurar, està clar que el que surti d’aquesta tragèdia dependrà de la reacció col·lectiva, de l’encert polític i de la responsabilitat individual durant els propers mesos. 

Ara que anem superant fases, s’acosten dies amb molta complexitat, volem parlar de què farem quan s’acabi el confinament i de com serà Tarragona després del Covid 19. 

Per això hem demanat a persones de responsabilitats diferents, i que representen el marc sociopolític tarragoní, com veuen que hauria de ser Tarragona després del confinament en el seu àmbit d’actuació o de responsabilitat. 

Aquesta opinió l’hem gravada en un vídeo que penjarem diàriament a partir d’avui, un al matí i un altre a la tarda, a les nostres xarxes públiques (Telegram, Blog, Instagram, Twitter,…). Amb aquesta acció volem afavorir el debat sobre el futur de la ciutat entre els diferents sectors socials i parlar dels nous reptes que tenim davant a curt i mitjà termini. Dependrà de tots nosaltres amb quins valors i prioritats la reconstruïm.

Alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

La 3a Joventut x la República seguirem mobilitzats per la Llibertat dels presos polítics, per al retorn dels exiliats, pel dret d’autodeterminació, contra la injustícia i per un futur millor per als nostres fills i nets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada