Páginas

Cercar en aquest blog

dissabte, 1 de febrer del 2020

ELS VERMUTS SERAN SEMPRE NOSTRES!


El concert vermut solidari del dissabte, 1 de febrer ha superat totes les expectatives. S’han acabat les pataques i els plats; de vermut ben just si n’ha sobrat i les olives s’han hagut de retrinxar perquè arribessin per a tots els solidaris i solidàries que han passat per les voltes del carrer de Merceria per col·laborar amb la caixa de resistència.
Les escales de la Catedral han fet d’amfiteatre, la gent s’hi asseia per gaudir del vermut i del concert selecte que han interpretat els Grallers del Tecler de la plaça de les Cols estant. Gràcies a la Roser Olivé i al conjunt de grallers per la magna interpretació de peces modernes i  populars harmonitzades divinament, i gràcies també per la col·laboració franca, mai no us ho podrem pagar! Un migdia assolellat ens ha permès gaudir plenament de l’acte. La solidaritat amb tots els represaliats bé val un bon vermut! La caixa s’omple cèntim a cèntim, euro a euro. No defallirem fins que no puguem vèncer la repressió.
Abans de posar punt i final a l’acte, Montse Puigdemont, germana del President a l’exili, ens ha dit que perseverem en la nostra lluita al carrer com hem fet fins ara, que plantar cara a la repressió contra l’independentisme és una bella lluita que no té aturador. El crit vibrant de la gralla ha entonat Els segadors com a cloenda al Vermut Solidari de la 3ª Joventut x la República.


LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES! RETORN DELS EXILIATS I EXILIADES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada